vForums Support Banner



 

Welcome Guest! Please Login or Register
vForums Support :: vForums :: Support :: Post Message
Post Message
Name:
Subject:


Topic Summary
Re: API Login issuePosted By Nick  (17th Sep 13 at 5:38am)

I am able to login now. I don't know why I was unable to before. But all is working now. Thank you. {Smile}
Re: API Login issuePosted By Nick  (15th Sep 13 at 2:47am)

Yes, I am still having the issue. I had changed my password twice and still unable to login. :/ I can give you the password to see if I can login and maybe you can give me a temp password. I've used chrome on my iPod and computer, and safari on my iPod, and still doesn't work either way. Basically I click the login and it refreshes the page.
Re: API Login issuePosted By Ross  (14th Sep 13 at 10:33pm)

Hi Nick,

Sorry for the delay in responding, have been away with little access to fully investigate this for you.

I've just checked with a new account on your site, as well as on a couple of other sites which make use of the login API & all looks to be working as expected. Can you confirm if you're still having any problems?
API Login issuePosted By Nick  (6th Sep 13 at 3:37pm)

Forum URL: http://idirectory.vforums.co.uk/
Experienced By: Me
Browser: Chrome
Operating System: Win 7

Problem:

I am unable to login through API on idirectoryads.com I put in my username and password and it seems to not want to go anywhere. Nothing has been touched for awhile now. So there have been no recent changes to any coding, or API. I have to login through the site because that is where I can see any pending submissions to the directory.


Thank you,
Nick

All times are GMT+0 :: The current time is 3:16pm
Page generated in 0.2978 seconds
This Forum is Powered By vForums (v2.4)
Create a Forum for Free | Find Forums